Om meg

Om nettsiden og merket
Siden september 2019 har jeg lagt ut videoer på tiktok. Januar 2020 tok jeg det til neste nivå, og har siden matet ut 50-70 innlegg om dagen, på tvers av TikTok, Instagram, YouTube, Twitter og Linkedin. Gjennom de siste månedene har vi bygget opp et enormt community rundt både humor, trening, business og gaming. 
 
Vi er til sammen over 100 000 mennesker som har skapt egne ord og uttrykk, da snakker jeg selvfølgelig om uttrykkene: Skarre værra greit eller?, Skru på hue, Å erre kokken lavæær?!?, og mange flere. Uttrykkene har gitt oss mange lattere opp igjennom, og derfor virket det bare naturlig å ekspandere. Vi tilbyr derfor både gensere, ringetoner, vekkerklokke-alarm og meldingslyder.
 
 
Om meg
Mitt navn er Oskar Westerlin, jeg er 21 år gammel og oppvokst i Porsgrunn. Har alltid sluppet kreativiteten løs med egne ord og uttrykk, gaming, spilt mye poker, drevet med aksjer, mye kjøp og salg av diverse varer.
 
For å overleve driver jeg nå to egne bedrifter og lager mye russesanger + egen musikk. Begge krever kreativitet, noe som er midt i blinken for meg.
 
Er også avhengig av utholdenhets- og styrketrening, samtidig som at jeg er sjuk i hue på deltid. Kombinasjonen av alt dette gjør at jeg har mye å legge ut på de forskjellige plattformene. I tillegg har jeg ALLTID kødda hvor det køddes kan, så hodet mitt er gjennom to tiår blitt optimalisert til å produsere drit. Den driten renner gjennom de aller fleste fleste appene jeg har på telefon.
  
 
Spørsmål?
Har du noen som helst spørsmål, ideer, ønsker eller bare vil ta en prat, så send meg melding på Instagram eller e-post til: o.westerlin@gmail.com!